BASEBALL IS BACK!

Ameikan ammattilaisissa syöttäjät ja catcherit ovat jo palanneet töihin ja perinteisesti se tarkoittaa että baseball kausi on alkanut.

#PerjantaiOnBaseballPäivä

Samoin Turun Black Sox palaa tänäänkin sorvin ääreen ja treenaamaan perusjuttuja kuntoon kesää varten. Impivaaran fudishallilla klo 21-22 kuten joka perjantai.

Nuoret (13-19)kokeilevat ja treenaavat ilmaiseksi Turun kaupungin MIHI.fi ohjelman puitteissa ja muutkin ovat erittäin tervetulleita kokeilemaan 3 kertaa ilman sitoutumista.

Kesä vaikuttaa vielä etäiseltä mutta hommat laitetaan alulle nyt. Tälläkin kaudella lähdemme rohkeasti tekemään haastavaa, palkitsevaa, kiinnostavaa ja ennen kaikkea hauskaa baseball kesää.

Haemme uusia pelaajia kaikkiin kategorioihin. Baseball aikuiset, junnut sekä Softball naiset/tytöt.

Luvassa paljon toimintaa monella tavalla toteutettuna.

Baseballissa pelaamme perinteisesti Suomi-Sarjaa -tavoitteena menestys ja vahvat joukkue-esitykset.

Harrastepeleihin osallistumme jos peliaikaa sarjapeleissä ei kaikille kerry riittävästi – näihin peleihin ei kynnystä ole.

Softball naiset aktivoituvat lähempänä kesää ja odotamme vastustajia tänä kesänä ainakin Tampereelta ja Helsingistä.

Ihan junnuikäisiä 12-15v toiminnassamme on vasta muutama mutta kaipaamme lisää nuoria harrastajia rinkiin. Lahti Pirates ainakin on aloittanut junnuryhmän joten pelikaveritkin löytyisivät jo keväällä.

Kesän alussa organisoimme jälleen Baltic Baseball Mayhem 2017 – viihteellisen baseballturnauksen Virossa – matkaan pääsee 250 euron sijoituksella ja kaikki matkaan lähteneet pääsevät myös kentälle niin halutessaan, voit myös lähteä ihan fanittamaan pitkäksi viikonlopuksi oikeaan baseballturnaukseen oikealle kentälle.

Ota rohkeasti yhteyttä sähköpostilla: team@blacksox.fi tai tule perjantai-illalla Impivaaraan.
Meille mahtuu kaikki mukaan.