Categories
Uutiset

Baseball kauden avaus 23.4.2016 – Suomen Cup

The Black Sox win!

Nokia White Sox isännöi lauantaina 23.4.2016 kolmen joukkueen turnausta Harjuniityn kentällä Nokialla.

Turnaus oli joukkueiden kesken sovittu jo helmikuun puolella ja osallistujina lisäksi Turku Black Sox ja Tampere Tigers. Aivan kalkkiviivoilla turnaus nostettiin osaksi Suomen Cup turnauskokonaisuutta. Suomen Cupia pelattiin siis samaan aikaan myös Kirkkonummella pääkaupunkiseutulaisten voimin.
Päivän Nokialla avasi paikallisderby Nokia – Tampere jonka Tampere vei lukemin 11-6.
Joukkue 1 2 3 4 R H E 

———————————— 

Tampere 1 0 4 6 11 ? ? 

Nokia 1 5 0 0 6 ? ? 
Seuraavana vuorossa pitkänmatkalaiset Turku Black Sox – Tampere Tigers, josta odotettiin tiukinta vääntöä päivälle. Johtoasema vaihtuikin kolmesti ottelun kuluessa, ja oli hienoisesti Tigersin hallinnassa pitkään, kunnes viidennessä vuoroparissa peli lopullisesti ratkesi Black Soxin kauden rookien Jesse Joki-Sipilän neljän juoksun grand-slam home-runiin. Tigers ei enää toipunut tästä ja lopputulos 8-4 Turkulaisille.
Joukkue 1 2 3 4 5 R H E

————————————

Turku 2 0 0 0 6 8 6 1

Tampere 1 0 2 1 0 4 7 3
Päivän viimeisessä ottelussa olivat mustat ja valkoiset sukat vastakkain Nokia White Sox – Turku Black Sox. Vähintään yhtä vaiherikkaan ottelun tilanne vaihteli useasti ja viidessä vuoroparissa lyötiin yhteensä 21 pesälyöntiä, joista 4 useamman pesän arvoisia. Nokia otti kuin varkain neljän juoksun etumatkan heti pelin alussa. Neljännessä vuoroparissa Turun vahva lyöntipeli kuitenkin palkitsi ja Black Sox piti johtonsa loppuun asti. Loppulukemat 11-8 Turku Black Soxille.
Joukkue 1 2 3 4 5 R H E

————————————

Nokia 4 0 3 0 1 8 10 2

Turku 3 2 0 6 x 11 11 1
Nokialla voittajana juhli Turku Black Sox kahdella voitolla, Tampere Tigers kakkosena 1 voitto – 1 tappio ja Kauden 2016 uusi joukke Nokia White Sox jäi ilman voittoja, mutta osoitti että on kilpailukykyinen joukkue jo tulokaskaudellaan.
Suomen Cupia pelattiin tänä vuonna siis kahdessa osoitteessa.
Kirkkonummen osaturnauksen voittoon kiri Lintuvaaran XL5 kukistamalla Helsingin Puumat finaalissa. Muut joukkueet olivat Helsinki City ja isännät Kirkkonummi Snipers.
-Riku Katajamäki/Turku Black Sox

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.