Joukkue

Turku Black Sox 2021

Maksut:
Uusi pankkitili: FI 34 8146 9710 2608 36 (Danske Bank)
  • Kokeilijalle harrastepassi 11€, kattaa tapaturmat ja vahingot treeneissä (lisätiedot https://www.pesis.fi/kilpailu/lisenssit)
  • Jäsenmaksu 100€
  • Pakollinen kaikille – sisältää SOX lippiksen 1 kpl ja kattaa seuran jäsenyyden ja oikeuden osallistua seuran toimintaan poislukien kilpailut. Maksettava kolmen viikon sisällä aloittamisesta.
  • Lisenssi 114€
  • Pakollinen peleissä – jokainen hoitaa ja maksaa sen itse pesisliiton sivuilta (pesis.fi) tai vaihtoehtoisesti valtuuttaa seuran hoitamaan maksamalla ensin seuralle ko. summan ja sopimalla asiasta seuran johdon kanssa – tähän kuluu aikaa. Ilman voimassaolevaa lisenssiä ei voi osallistua peleihin.
  • Jos henkilöllä on jo voimassaoleva vakuutus joka kattaa myös kilpaurheilun voi riittää pelkkä pelilupa (58€) – tämä on henkilön itse selvitettävä – ilman vakuutusta pelilupa ei ole voimassa.
  • Kausimaksu 100€
  • Kausimaksu kattaa pelimatkojen kustannukset sekä kotipelien kenttä/toimitsijamaksuja. Maksettava kolmen viikon sisällä aloittamisesta.
Kokonaiskustannus koko kaudesta siis max. 314€. Poislukien mahdolliset pelimatkat ulkomaille, esim Viro.

Sopimuksen allekirjoittaneet kaudelle 2020 seuraavat pelaajat:

Tomi Rantamo #31

Pitcher, Right field

Puheenjohtaja

Tomi on osa Sox ydinryhmää ja joukkueen puheenjohtaja. Syöttäjänä kehittymässä varmemmaksi, ja on hyvin pystynyt tuottamaan paloja vastustajasta. Opiskelee Espoossa nykyään mutta viikonloppuisin ja kesällä edelleen mukana Soxin ringissä. Tavoitteena nostaa tasoa syöttäjänä ja pelata myös jossain SM sarjan joukkueessa ensi kesänä.

Johannes Kolehmainen #16

Pitcher / 1st base / Centerfield

Manager

Johannes on jo Black Sox veteraani ja joukkueen manageri – alusta asti mukana. Alotussyöttäjä ja pomminvarma ykkösvahti kun ei syötä. Toiveissa paluu myös takakentän kapteeniksi centerfieldiin tälle kaudelle. Seuran toiminnan luottopakki kun tarvii apua ja hoitaa asioita.

Riku Katajamäki #2

Catcher / 1st base

Umpire

Pelaaja- ja valmentajakokemusta kolmelta vuosikymmeneltä. Neljä SM mitalia kahdesta joukkueesta 90-luvun puolelta. Seuran puuhamies edustaa myös SM sarjassa Tampere Tigersia ja toimii Suomen baseball maajoukkue ’Mäyrien’ joukkueenjohtaja neljättä vuotta.

Niklas Pelander #88

Catcher/Shortstop/Pitcher

Niklas on myös jo veteraaniosastoa Black Soxissa ja kokemusta myös SM tasolta löytyy kahdelta kaudelta Bulletsin ja Tigersin riveissä. Kun on kunnossa solidisti hoitaa tonttinsa. Opiskelun myötä kesän työkuviot ja loukkaantumiset sotkivat edellisen kauden mutta nyt odotetaan ehjää kautta ja vahvaa suoritusta joukkueen hyväksi.

Ville Roisko #47

2nd Base / Pitcher / Leftfield

Apuvalmentaja

Ville on ollut pääosin mukana Soxin alkuajoista lähtien. Oman elämän sirkustaiteilija omaa huikean koordinaation vaikka tyylit on välillä melko villit. Voimaa ja nopeuttakin riittää kunhan se kohdistuu oikeisiin asioihin. Pari edellistä kautta meni loukkaantumisen takia ohi, mutta nyt taas fyysiseti kunnossa Ville on joukkueen ja seuran yksi tukipilareista – niin pelillisesti, kuin hengenluojana. Toimii nykyisin myös apuvalmentajana.

Dan Haataja #41

Centerfield / Catcher

Dan on Black Sox veteraani alusta lähtien mukanaolleena ja joukkueen oikea urheilija. Urheilijan fysiikalla ja asenteella nosti itsensä baseballissa maajoukkueeseen kolmessa vuodessa ja edustanut suomea kahdesti EM turnauksissa C-poolissa 2014 ja 2016. SM sarjassa pelannut Espoo Exposin riveissä ja vaikka kouluttautuu liikennelentäjäksi Nokialla, on osa Sox ydinryhmää kun opinnoiltaan pystyy osallistumaan. Tavoitteena siirtyä enemmän valmennus rooliin tulevaisuudessa, sekä henkisesti, että fyysisesti ryhdikkäänä joukkuepelaajana annetavaahan häneltä löytyy tähän.

Henna Garrandt #46

Outfield

Viime kesänä Henna tuli mukaan kesken kauden ja lisenssipelaaminen sai vielä odottaa tähän kauteen. Mielenkiinnon lajiin herätti baseballin oleellinen osa japanilaisessa kulttuurissa ja erityisesti manga/anime kuvastossa. Töitä on talven aikana tehty taitojen kehittämisessä ja Turun Yliopistossa opiskeleva tarkkaavainen Henna on ahkerasti osallistunut treeneihin ja ottaa opit vastaan kerta opetuksella.

Jesse Haavisto #94

Pitcher / Catcher / Outfield

Iästään huolimatta nuoriso-osaston veteraani Jesse ollut mukana Soxissa jo 2016 lähtien. Suomisarjassa viime kausi oli hänelle sarjapelien osalta rookie kausi, mutta aiemmin Jesse on pelannut jo harrasteturnauksissa muiden mukana. Viime kaudella kehitystä tuli erityisesti heittämisen osalta ja debyytti syöttökummulla Viron baseball Mayhem turnauksessa. Tätä kehityssuuntaa jatketaan ja kiinnostusta ja kykyä häneltä löytyy myös patterin toisessa päässä catcherinä.

Daniel Martélius #7

Catcher / 2B / 3B

Apuvalmentaja

Tiera Lintunen #13

3rd base / Right Field

Jussi Ropo

IF

Samu Ropo

IF / OF

John Evano (USA) #55

 1st Base / OF

Jesse Eskola

IF / OF

Riku Yamaguchi

C / IF

Emil Vänskä

1st Base

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.