Sometiimi on kauden päätöksen jälkeen myös lomaillut ,mutta tässä tiivistettynä viime viikkojen touhuja.

 

Seuran kauden päätöstilaisuus pidettiin Lauantaina 24.9.2016.

Paikalle saatiin hyvä läpileikkaus seuran jäseniä vaikkei ajankohta ihan kaikille sopinutkaan. Käytiin läpi kesän meininkejä ja fiilisteltiin miten jakossa halutaan mennä eteenpäin. Oli oikein lämminhenkinen tapahtuma ja tutustuttiin vähän toiselta kantilta kuin vain kentän laidalla olisi.

 

Palkittiin myös kauden aikana ansoituneita jäseniä:

Black Sox edustus:

MVP – arvokkain pelaaja: Johannes kolehmainen

Rookie – vuoden tulokas: Jesse Joki-Sipilä

Vuoden saavutus – Baseball SM hopea (Bullets) : Niklas Pelander

Vuoden comeback maininta: Ville Roisko

 

Pink Sox softball:

MVP Arvokkain pelaaja: Mira Lönnroth

 

Talviharjoitukset pyörii nyt säännöllisesti perjantai-iltaisin Impivaaran fudishallilla klo 21-22 – paikalla toki on syytä olla jo puolelta.

Nuoret 13-19v kokeilevat/harjoittelevat ilmaiseksi Kunnan MIHI.FI ohjelman puitteissa, uudet kokeilijat siis erittäin tervetulleita tutustumaan lajiin.

Lyhyen harjoitusvuoron puitteissa olemme pystyneet antamaan uusille kävijöille lyhyen perehdytyksen lajiin ja konkarit ovat ehtineet hieman hioa rutiineita samaan aikaan. Joka kerta olemme pystyneet pyörittämään jonkunlaisen pelin lopuksi kaikki yhdessä.

Syyskaudella koitetaan pitää rento ote treeneissä ja tutustua peliin ja pelin kulkuun uusien ja vanhojen kanssa mahdollisimman paljon, keväämmällä ruvetaan sitten hiomaan taitoja pelikuntoon kesäksi..

Kunnosta ja voimaharjoittelusta jokainen joutuu vielä toistaiseksi huolehtimaan itsenäisesti omalla ajallaan, mutta josko tähän ainakin kevätpuolella saadaan lisämahdollisuuksia samalla kun lajiharjoittelussa siirrytään tavoitteellisempaan ohjelmaan.

Talvi tulee mutta baseball ja softball toimintaa on koko ajan – MLB finaalipelitkin ovat vielä käynnissä.

Tapaamisiin treeneissä!