Alkukausi on ollut niin tiivistahtinen ettei paljon uutisia olla keretty tänne päivittää.

Jatkossakin päivänpolttavat tarinat ja uutiset löydät BlackSoxin somesta FB, Twitter ja Instagram päivityksistä.

Sarjapelejä edustusjoukkueella takana jo 9 ja voittoja nolla. Harmillista tavoitteisiin nähden – varsinkin kun sarjan ulkopuolisissa peleissä ei ole ongelmia voittamisessa ollut. Jostain syystä kilpailutilanteessä lyöntipeli on pysynyt kylmänä ja ulkopeli ollut jähmeessä.

Joukkueemme järjesti yhdessä Lintuvaaran XL5 ryhmän kanssa huikean neljän joukkueen turnauksen Virossa Kostiveren baseball-stadionilla, ja vain XL5 pystyi peittoamaan hiukan laajennetun Black Soxin. Kesän kokemusten perusteella tehdään sama ensi vuonna mutta vielä isommin. Pistäkää kesäkuun alun viikonloput jo nyt varaukseen.

Naisten softball joukkue Pink Sox on harjoitellut säännöllisesti ja pikkuhiljaa pelipaikkoja hakien, nyt odotellaan että Helsingin neidot saavat rivinsä senverran järjestykseen että saadaan kesälle vielä softball ottelut vierasjengiä vastaan.

Harrastepuolella Nokian turnauksen jälkeen olemme isännöineet Kirkkonummi Snipersiä yhden ystävyysottelun verran ja vielä Heinäkuulle koitetaan Nokialaisten ja Kirkkonummen porukan kanssa saada ottelut järjestymään joko Nokialla tai Seinäjoella tai jopa molemmissa.

Kautta on vielä syyskuuhun asti jäljellä ja paljon baseballia tähänkin kesään, uudet harrastajat ehtivät vielä mukaan ja ainakin harrastejoukkueen riveissä peliaikaakin on tarjolla.

Syksy ja talvi tuovat taas lisää juttuja, mutta niistä lisää myöhemmin.