Categories
Uutiset

Kesä ja Baseball Mayhem

Black Sox baseball:

Kausi on vihdoin saatu käyntiin ja sarjapelien osalta ensimmäinen rypistys jo läpikäyty. Menestystä tullut vaihtelevasti ja sarjamme taso on selvästi noussut, mikä valitettavasti näkyy tuloksissa osaltamme. Vain 1 voitto 5:stä pelistä antaa syytä treenata kesäkuussa ihan tosissaan ainakin syöttöä ja joukkuepeliä. Henkilökohtaiset taidot tuntuvat olevan ihan kunnossa kiitos talvitreenien. Uusia kasvoja rosteriin mahtuu edelleen eli tervetuloa mukaan kokeilemaan ja opettelemaan Soxin kanssa, peliaikaakin tulee irtoamaan koska ei meitä liian montaa ringissä ole.

Pink Sox Softball:

Softball naiset ovat treeenanneet kuukauden verran ulkona aivan ydinryhmällä ja nyt kesäkuussa pitäisi loppujenkin vihdoin heräillä talvihorroksesta. Samoin uusia pelaajia kaivataan ja odotetaan mukaan.

Baltic Baseball Mayhem:

Viikonloppuna otetaan irtiotto rennon baseball turnauksen merkeissä Virossa. Järjestämme Baltic Baseball Mayhem turnauksen jo toista kertaa Tallinnan läheisellä Kostiveren kentällä. Hauskanpito baseballin parissa on keskiössä kun Turku Black Sox, Lintuvaara XL5, Kostivere Amigos ja Tallinna Pesäpalliklubi kohtaavat kaksipäiväisessä turnauksessa. Lauantaille on järjestetty yhteinen illanvietto ja sunnuntai onkin varattu toipumiseen ennen kotimatkaa. Pelaajia 2 joukkueellista ja faneja kourallinen lähtee Suomesta matkaan tällä kertaa. Reissuhan on avoin kaikille eli ensivuoden kesäkuun alkuun kannattaa jo kalenterista varata tilaa.

Kesäkuussa treenataan, pelataan softballia ja pari harraste/treenimatsia baseballia. Sarjapelit jatkuvat taas lauantaina heinäkuun 22. kotiturnauksessa turun Lyseon kentällä klo 11-18 . Tuolloin vastassa Nokia White Sox ja Helsinki City.

Lämmintä ja kuivaa kesää odottaen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.