Categories
Uutiset

Kesä meni – baseball jatkuu

Kesän kotimaan sarja tuli pelattua – sarjamenestys ei ollut aivan toivottu mutta saimme tiivstettyä joukkuetta ja uusia kasvoja tukemaan tulevaisuuden Soxia. Erityisesti junnuosasto vahvistui 3:lla 15 kesäisellä, sekä parilla etäpelaajalla aina Virosta asti.

Vielä treenataan ulkona ainakin syyskuu – joka ti ja to 18-20.

Sisävuorot alkavat myös syyskuussa 7.9. alkaen perjantaisin Impivaaran jalkapallohallilla 21-22 (paikalla syytä olla 20:30.)

Sisävuorot ovat osa kaupungin MIHI.FI toimintaa jossa 13-19 vuotiaat voivat tulla kokeilemaan ilmaiseksi koko talvikauden ilman eri ilmoitusta.

Samoin haemme uusia pelaajia ensikaudeksi – nyt on hyvä aika pohjustaa ensi kesän harrastusta ja tulla jo nyt mukaan katsomaan olisiko baseball juuri sinun lajisi.

 

Ensi viikonloppuna matkustamme vielä Viroon pelaamaan Kostivereen Amigosin ja Sakun joukkueiden kanssa sekä Latviasta tulevan joukkueen kanssa – yhdessä Nokia Whitesoxin kanssa neljän joukkueen Baltic Mayhem miniturnaus lauantaina ja sunnuntaina.

 

1.9. ja 2.9. viikonloppuna olemme Lady-Pesis turnauksessa pitämässä esittelyä ja tuomme paikalle lyöntihäkin ja syöttökoneen – tule testaamaan miten laakapalloon lyödään. Kupittaan pesäpallostadion klo 9-15 välillä.

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.