Categories
Uutiset

Kevät tulee – Oma syöttökone!

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.19.5″][et_pb_row _builder_version=”3.0.48″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″][et_pb_text _builder_version=”3.19.5″ text_font=”||||||||” text_font_size=”24px” background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]

Huikeaa alkanutta kevättä!

Isoja asioita Black Soxin joukkueen osalta on talven aikana saatu käyntiin ja nyt tulokset alkavat näkyä.

Joukkue on harjoitellut säännöllisesti ja hyvällä sitoutumistasteella koko talven. Samalla ollaan tuotu lisää suunnitelmallisuutta ja opetusta harjoitusohjelmaan.

Tammikuussa aloitimme aihekohtaisen harjoitussuunnitelman mukaan ja helmikuussa aloitimme teoria-torstait jossa opetellaan asiat mitä treeneissä sitten harjoitellaan.

Teoriatorstaissa opetellaan ensin vähän baseball kulttuuriin kuuluvia asioita – ajankohtaista ja ajatonta. Käydään läpi viikon aihe, ja lopuksi vähän pelitaktiikkaa ja voittamisen avaintekijöitä.

Lisäksi olemme saaneet toteutettua pitkäaikaisen haaveen syöttökoneen hankkimiseksi , joka antaa meille mahdollisuuden nostaa harjoittelun tasoa ja intensiteettiä sille paljonpuhutulle nextille levelille.

Ulkokausi lähestyy muttei aivan vielä – olemme saaneet pari uutta pelaajaa joukkueeseen ja muutama kokeilja on käynyt talven aikana.

Muistathan että baseball Suomessa on matalan kynnyksen harrastus ja mukaan pääsee vaikka kesken kauden jos kiinnostusta löytyy.
Normaalina vuonna aiemmin treenaus on aloitettu vasta ulkona huhtikuussa joten aloittaminen nyt ei ole myöhäistä missään nimessä.

Toivomme edelleen ainakin paria uutta pelaajaa vielä tälle kaudelle – Haluamme jakaa baseballin ilosanomaa mahdollisimman monelle.

USA:n ammattilaisbaseballin MLB:n Opening Day on tänä torstaina 28.3. ja teoria torstai käytetään avausmatsin katsomiseen.
Ulos päästään toivottavasti parin viikon sisällä ja meidän sarjapelit alkavat toukokuussa.

18.5. pelataan Tampereella ja 25.5. pelataan Turussa.

Sisäharjoitukset Impivaarassa jatkuvat edelleen perjantaisin 20:30-22 aina toukokuun alkuun asti – kokeilijat/aloittajat erittäin tervetulleita

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.