Categories
Uutiset

Kevätkausi ja pelaaja rekry!

Kevätkausi on alkanut! – Spring training has begun!

Avoimet ja ilmaiset harjoitukset joka pe 20:30-22 Impivaaran jalkapallohallissa.

Open and free practice every fri 20:30-22 @ Impivaara soccer hall.

We are recruiting – All abilities welcome.

Uusia pelaajia haetaan nyt kesän joukkueeseen. Varsinaiset Try-outit helmikuussa – ilmoitetaan erikseen.

Rosterimme on valitettavasti taas pienentynyt viimekaudesta ja kuten ennenkin haemme joukkoomme kokoajan uusia baseballista kiinnostuneita ihmisiä. Talvikauden perjantait ovat ilmaisia ja avoimia, eli voit tulla katsomaan ja kokeilemaan vaikket vielä tiedäkään miltä baseball Black Soxin kanssa maistuu – kokeilemallahan se selviää. Tavoitteena meillä on kuitenkin löytää uusia pelaajia joukkueeseemme. Lähtötasosta ei tarvitse huolestua, koska käytännössä Suomessa kaikki aloittavat baseballin nollatilanteesta lajin kannalta, urheilutaustasta toki on hyötyä aina.

Pelivarusteet (mailat, pallot, räpylät ja muut) saat lainaksi seuralta treeneissä eli normaali liikuntavarustus riittää sinun osaltasi.

Ikähaarukkaa meiltä löytyy 14-45 – se ei ole este.

Opastamme ja kehitymme yhdessä ja harjoitteet sovitetaan aina yksilölliseen kykyyn ja tasoon nähden sopivaksi -erillisiä ikäryhmiä meillä ei ole tällä hetkellä.

Tule mukaan kokeilemaan ja ota kaveri mukaan niin ei jännitä sitten niin paljoa.Ennakko ilmoitus olisi kiva niin voimme suunnitella ohjelman paremmin sinua varten etukäteen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.