Fanituotteet

Sox lippikset myös sinulle.

Tilaa tästä tai osta omasi otteluissamme!

Nyt olis Turun baseball ylpeyden aitoa On-field lippistä tyrkyllä naurettavaan 35€ kappalehintaan, uusi erä saapui juuri, joten tilaa nyt kun tavaraa riittää. Turkua ei ole tekstissä mainittuna, siis jos ei halua itse mainita ja siten toimii myös kentän ulkopuolella mainiosti. Kestää auringon, sateet ja hikoilut koska 100% polyester. Flexfit sopivuus pieni tai iso. Niskassa blacksox.fi teksti pienemmällä. hommaa lippis ja voit unohtaa bad-hair dayt vuodeksi.

Toteutamme ryhmille myös baseball kokemuspäiviä.

Sopii loistavasti polttari ohjelmaksi tai yrityksesi virkistyspäivän sisällöksi.

2017-19 olemme toteuttaneet useampia tällaisia tilaisuuksia ja meillä on testattu ja toimiva konsepti n. 2 tunnin tilaisuuden järjestämisestä.

Ryhmäsi koko voi olla 8-16 välillä ja pystymme tuottamaan kokonaisvaltaisen baseball/softball kokemuksen jossa tarjoamme varusteet, opetamme tarvittavat perusteet ja järjestämme 3 vuoroparin pelin ryhmällesi. Muu oheisohjelma sovittavissa erikseen.

Perushinta tapahtumalle 300€ – sijainti tai kentän maksullisuus voi vaikuttaa lopulliseen hintaan.

Tilaamaan!

Tuote myynnissä myös elämystuottaja DOERZ.COM kautta.

Myynin tuotot menevät suoraan joukkueen toiminnan kehitykseen. Tilaukset voi tehdä sähköpostitse osoitteeseen team@blacksox.fi. Tilaukset Turusta toimitetaan ilmaiseksi suoraan kotiovelle. Muualle Suomeen lisätään postikulut, ellei joku meistä satu olemaan matkalla juuri sinne.

Linkit verkkokauppoihin

Varusteita voi hankkia käytännössä vain tilaamalla netin kautta. Euroopassa (Hollannissa ja Saksassa) toimii tällä hetkellä 4 luotettaavaa baseballiin keskittynyttä verkkokauppaa joiden sivuilla voi käydä tutustumassa valikoimaan ja hankkia baseball ja softball varusteita:

FORELLE : forelle.com
COVEE: covee.nl
FIELDER’S CHOICE: Fielders-choice.de
SSK: sskeurope.ccvshop.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.