Info

Johtokunta 2021-2022

Puheenjohtaja / Statistician: Stuart Foley
Manageri & varapuheenjohtaja: Johannes Kolehmainen

Harjoittelujohtaja: Daniel Martélius

Valmentaja: Ville Roisko Jesper Inola

Sähköposti: team@blacksox.fi
Sosiaalinen media: @turkublacksox

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Jäsenyys

Sisäliikuntaa kerran viikossa Impivaarassa talvella ja kaksi kertaa kaksi tuntia ulkoilua viikossa huhtikuusta syyskuuhun Kupittaalla. Tarjoamme räpylöitä uusille pelaajille. Pyydämme pelaajia liittymään joukkueeseen, jos he haluavat jatkaa kolmen ilmaisen harjoitussession jälkeen.

Pelaajat saavat lippiksen ja aluksi pelipaidan lainaksi pelien aikana, oma pelipaita maksaa noin 80€

Vuoden jäsenyys ja käytännönkulut maksavat 100€. Jos joku liittyy mukaan syyskuukausien jälkeen, on harjoitusmaksu 50 euroa ja seuraavan vuoden 50 euron jäsenyysmaksu erääntyy tammikuussa.

Pelikaudella on 100 euron kausimaksu lähinnä matkakulujen kattamiseksi

Urheiluvakuutus: Joukkueella ei ole omaa vakuutusta. Pelaajien on joko ostettava Suomisportin harjoitusvakuutus tai pidettävä oma urheiluvakuutus. Jotta voi pelata kilpasarjassa, on oltava oma urheiluvakuutus tai ostettava Pesiksen pelaajien “Lisenssi” 114,5 eurolla. Kaikki vakuutukset ja lisenssit saa osoitteesta suomisport.fi

Henkilökohtaiset välineet

Joukkueessa on valikoima räpylöitä uusien pelaajien käyttöön, mutta on suositeltavaa, että pelaajat ostavat oman räpylän itselleen. Se on henkilökohtainen valinta ja hyvin henkilökohtainen väline. Kustannukset voivat vaihdella hyvän räpylän kohdalla 75–200€. Pelaajilta, jotka osallistuvat peleihin, vaaditaan omat harmaat baseball-housut (pitkät tai lyhyt lahkeiset). Liuku shortsit (sliding shorts) ovat suositeltavia. Nappulakengät ( yleensä jalkapallokengät ) Pelipaidan saa halutessaan omalla nimellään ja numerollaan, (maksaa 80€).

%d bloggers like this: